1 Perlas
Šokoladinis biskvitas.Pieniško šokolado ir kavos lengvas kremas. Vanilinis kremas.
2.Šokoladiniai popsiukai. Šokoladinis biskvitas.pienisko šokolado kremas.
3. Pistacijų popsiukai.Biskvitas su pistacijų pasta .Balto šokolado kjremas
4.Pavlova .Morengas. Pasiflorų ir šaltalankių tyrėssu grietinėle kremas.Kokosų tyrės su grietinėle lengvas kremas.Aviečių panna cotta.
5.Pavlova.Morengas. Braškių tyrė su braškių gabaliukais.Lengvas balto šokolado ir grietinėlės kremas.
6. Kanelės
7,Šū pyragėliai su vaniliniu kremu ir braškių įdaru
8.Šū pyragėliai su pistacijų kremu ir traškučiu
9.Eklerai su sūrio kremu ir traškučiu,glaistuoti juodu šokoladu
10.Eklerai su šokoladiniu lengvu kremu,glaistuoti pienišku šokoladu
11 Tartaletė su pieniško šokolado ir šaltalankių – pasiflorų karamele ir sūrio kremu.
12.Tartaletė su citrininiu kremu Kurdu ir bėzė kremu
13.Karamelė su Madagaskaro burbono vanile\